Blijdorp Cleanup Day

28-07-2020 Lifestyle

Het is zonder twijfel een van onze jaarlijkse hoogtepunten: de Yardbird stage op Blijdorp Festival. Zoals zoveel festivals gaat ook Blijdorp Festival niet door, maar onze vrienden van Blijdorp komen met een nice alternatief: de Blijdorp Cleanup Day! Zaterdag 8 augustus slaan we de handen ineen voor een serieuze cleaning sessie in het Roel Langerakpark.

Iedereen kan meedoen aan de grote schoonmaakactie. Je kunt je met vrienden, familie of collega’s inschrijven, maar ook individueel. Behalve het park worden ook de omliggende wijken opgeruimd. ‘Om toch een beetje bij elkaar te komen en een positief signaal af te geven in deze moeilijke tijd wordt in samenwerking met Red Bull, duurzaamheids app Climars, foodtruck Chez Jan en Gemeente Rotterdam de Blijdorp Cleanup Day georganiseerd’. ‘Samen met jullie stimuleren we de flora en fauna van het Roel Langerakpark en ruimen we zwerfvuil op in de omliggende wijken.’

Je kunt je inschrijven om zaterdag 8 augustus mee te helpen op een tijd tussen 12.00 en 17.00 uur. De organisatie zorgt voor schoonmaakmaterialen als handschoenen, prikkers en vuilniszakken. Er zijn hotdogs van Chez Jan en Red Bull zorgt voor de vleugels.

Alle informatie vind je op www.blijdorpfestival.nl.