YB x IFFR 2020: Film, Party, Merch

13-01-2020 Lifestyle, Party

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/8/c/yardbird.nl/httpd.www/wp-content/themes/YardBird/blocks.php on line 48

It’s that time of the year again: op woensdag 22 januari keert het IFFR terug naar Rotterdam. Net als afgelopen jaar slaan Yardbird en het IFFR de handen weer ineen voor een bijzondere samenwerking. Zo hosten we op donderdag 23 en 30 januari weer een officiële Yardbird x IFFR party in Theater Rotterdam Schouwburg. Voorafgaand aan de party presenteren we op 23 januari in samenwerking met de IFFR Young Selectors de screening van de Franse film Les Misérables. Het verhaal van de door Ladj Ly geregiseerde film (genomineerd voor een Academy Award for Best Foreign Film) speelt zich af in de Franse Banlieus en wordt door velen in één adem genoemd met de Franse klassieker La Haine. 

Ter eren van de samenwerking met de IFFR Young Selectors brengen we op donderdag 23 februari tevens een limited edition shirt uit. Het shirt is geïnspireerd op het thema Disrupt van dit jaar en ontworpen door Studio Iedman.

Let op: het shirt is verkrijgbaar via de website van het IFFR en in onze webshop